info{kukac}martonacel.hu
+36 70 633 3600

Megrendelés menete

img

Megrendelés menete

Árajánlatkérés

Árajánlat készítéséhez szükséges információk:


1. Kivitelezői kiírás,
2. vagy ennek hiányában az alábbiak:
- Tető típusa: féltető, nyeregtető vagy sátortető
- Fedendő felület szélessége ( = ereszhossz vagy gerinchossz)
- Folyásirány hossza ( = gerinc-csatorna távolsága fentről lefelé)
- Különböző méretű tetősíkok esetén a fentiek tetősíkonként értendőek
- Anyagvastagság (az árlistán megtalálható, külön tetőre és oldalfalra)
- Szín (a színválaszték az árlistán megtalálható)
- Kiegészítők (pl. gerinc, oromszegély, falszegély, fólia, csavarok, csatorna, stb.)
- Számlázási, kapcsolattartói adatok (cég esetén: érvényes adószám fordított áfás bizonylat kiállításához)
- Személyes átvétel esetén melyik üzletben szeretnék átvenni a megrendelést
- Kiszállítás esetén szállítási címet kérünk megadni

Megrendelés, vásárlás

Készletről vásárlás

Az üzletek készletei, kiemelt ajánlatai eltérhetnek egymástól, az aktuális választékról érdeklődjön kollégáinknál!

 

Egyedi méretre gyártás

Lemeztermékeink többsége egyedi hosszméretre gyártással készül a személyre szabott igényeknek megfelelően. A funkcionális alkalmasság megállapítása szakember feladata, a gyártó, illetve a forgalmazó ezt nem vizsgálja. Kollégáink tapasztalata, javaslatai nem helyettesítik a körültekintő és felelős tervezést és a szakszerű beépítést!

 

Az egyedi megrendelés minimum 60% (a COVID-helyzet miatt visszavonásig 100%) előleg fizetésével történhet személyesen, vagy árajánlat alapján átutalással. A megadott adatokat és méreteket a megrendelés megerősítése (előleg fizetés) előtt szíveskedjenek ellenőrizni! Átutalással történő fizetés esetén a közleményben kérjük a kapott bizonylat számának (VA-év/sorszám vagy EB-év/sorszám) feltüntetését!

Gyártásra leadott tételeket utólag nem áll módunkban módosítani vagy törölni. Gyártási határidő az előleg fizetésétől számított 8-15 munkanap. Az átvétel idejéről a legyártást követően értesítést küldünk. Az előleg és a végösszeg különbözete átvételkor fizetendő készpénzben vagy előre utalással.

 

A kiadott árajánlat elfogadásával, termék vásárlásával, megrendelésével a Vevő egyúttal elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, mely honlapunkról letölthető, illetve üzleteinkben személyesen elolvasható.

 

Átadás-átvétel, kiszállítás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telephelyi átvétel esetén a felrakodás, a megfelelő alátétfa és rögzítés biztosítása, kiszállítás esetén a lerakodás a Vevő feladata!

 

A kiszállítás 3,5 tonnás (nem darus) kisteherautókkal történik, így minden 1,1 tonna és 7,5 m alatti megrendelést a Vevőkkel előre egyeztetett napon ki tudunk szállítani. A kiszállítás szervezése az adott megrendelés gyárból történő beérkezésekor, illetve a helyben gyártott termékek esetén az elkészülés után kezdődik.

 

A lemeztermékek tárolási-kezelési útmutatója a honlapunkról is letölthető, illetve a számla mellékletét képezi. Az ebben leírtak figyelmen kívül hagyásából eredő reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben a megrendelt tételeket az átvételi értesítéstől számított 5 munkanapon túl tárolnunk kell, úgy a tárolás lehetőségéről és annak költségéről, kérjük, egyeztessenek kollégáinkkal!

 

 

 

  • MEGOSZTÁS: